Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης

Αναζήτηση

Αναζητήστε διατροφικές ενότητες, άρθρα, συνταγές και διατροφικούς ορισμούς πληκτρολογώντας τον τίτλο ή μία λέξη.

Κλινική Υποστήριξη

Κλινική Υποστήριξη

Η διατροφική και ιατρική υποστήριξη, βοηθά τους εργαζομένους να αντιμετωπίσουν καθημερινά προβλήματα και να είναι πιο αποδοτικοί και υγιείς.

Κλινική Υποστήριξη

Η διατροφική και ιατρική παρακολούθηση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να βοηθήσουμε τους εργαζομένους να αντιμετωπίσουν ζητήματα όπως η διαχείριση ή η απώλεια βάρους, η υγεία της καρδιάς και των αγγείων, τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, ο ύπνος, οι πόνοι και οι φλεγμονές, το άγχος και η κούραση. Για να επιτύχετε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα επιλέξτε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα για τους εργαζομένους σας. Χάρη σε αυτό, όχι μόνο θα δείτε αύξηση της απόδοσής τους αλλά επίσης θα είστε περήφανοι για ένα πιο υγιές, πιο χαρούμενο και πιο παραγωγικό προσωπικό. Μαζί σας θα χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με συμβουλευτική που θα λάβετε σε πλαίσια εμπιστευτικότητας από τους πιστοποιημένους διατροφολόγους και γιατρούς του κέντρου μας, με στόχο την υποστήριξη των εργαζομένων σας αναφορικά με την υιοθέτηση πιο υγιεινών επιλογών.

Στις συνεδρίες οι εξειδικευμένοι διατροφολόγοι και γιατροί μας θα:

  • Εξετάσουν πλήρες ιατρικό ιστορικό
  • Θέσουν στόχους και θα συζητήσουν στρατηγικές αντιμετώπισης και θεραπείας
  • Δημιουργήσουν ένα εξατομικευμένο πλάνο διατροφής και υγείας σύμφωνα με τον
    τρόπο ζωής και των αναγκών

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στον χώρο σας, μέσω τηλεφώνου ή τηλεδιάσκεψης, καθώς και στο κέντρο μας. Στο Πρότυπο Διαιτολογικό και Ερευνητικό Κέντρο Food for Health οι διατροφολόγοι, οι γιατροί αλλά και όλη η επιστημονική ομάδα μας συνεργάζεται στενά προκειμένου να επιτυγχάνει τα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα, ακόμη και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Παρέχουμε υπηρεσίες διατροφικής και ιατρικής υποστήριξης σε διάφορους τομείς, οι οποίοι προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Κλείστε Ραντεβού