Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης

Αναζήτηση

Αναζητήστε διατροφικές ενότητες, άρθρα, συνταγές και διατροφικούς ορισμούς πληκτρολογώντας τον τίτλο ή μία λέξη.

Διατροφική Υποστήριξη

Διατροφική Υποστήριξη

Εξατομικευμένα προγράμματα με ιατρική παρακολούθηση για να βελτιώσετε τη διατροφή, την υγεία αλλά και την ποιότητα της ζωής σας.

Εξατομικευμένα προγράμματα διατροφής

Με μια ολιστική προσέγγιση και με τη χρήση σύγχρονου και προηγμένου εξοπλισμού σχεδιάζουμε το δικό σας απόλυτα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, έτσι ώστε να βελτιώσετε τη διατροφή, την υγεία αλλά και συνολικά την ποιότητα της ζωής σας.

Τα 4 βήματα της διατροφικής υποστήριξης:

 • 1Ιατρικό Ιστορικό

  Όλα ξεκινούν από τη λήψη ενός σωστού ιατρικού ιστορικού, από το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Η κατάσταση της υγείας σας, τόσο η τωρινή όσο και η πρότερη, παίζει κρίσιμο ρόλο στην αξιολόγηση που θα ακολουθήσει.

 • 2Διατροφική Αξιολόγηση

  Η διατροφική αξιολόγηση συνίσταται στην καταγραφή των διατροφικών σας συνηθειών, στην ανάλυση της σύστασης του σώματός σας (λιπομέτρηση), στη μέτρηση του ύψους και του βάρους σας, καθώς και στη μέτρηση του βασικού σας μεταβολικού ρυθμού.

 • 3Ιατρικές Εξετάσεις

  Λαμβάνουμε υπόψη πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορούν να γίνουν ιατρικές εξετάσεις από τους συνεργαζόμενους ιατρούς, όπως λήψη αίματος, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, καρδιογράφημα, τεστ κοπώσεως, υπερηχογράφημα, κλπ.

 • 4Διατροφικό Πλάνο

  Σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα – το ιστορικό, τις ιατρικές εξετάσεις, τις συνήθειες αλλά και τους στόχους σας – σχεδιάζουμε ένα απόλυτα εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο, το οποίο πρωτίστως θα εξασφαλίσει τη βέλτιστη δυνατή υγεία του οργανισμού σας.

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι σχεδιασμένες ανάλογα τις ανάγκες σας. Μαζί δημιουργούμε εξατομικευμένα πλάνα διατροφής που να συνδυάζουν τους διαιτολογικούς σας στόχους με τις διατροφικές σας προτιμήσεις.

Online Διατροφολόγος

Η υπηρεσία online διατροφολόγος δημιουργήθηκε από την ανάγκη για ισορροπημένη διατροφή, ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα για δια ζώσης επίσκεψη.

Λιπομέτρηση

Η λιπομέτρηση μας επιτρέπει να έχουμε μια ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εικόνα για το σώμα σας, αλλά και να εκτιμήσουμε το ιδανικό σας βάρος.

Μέτρηση Μεταβολισμού

Η μέτρηση του μεταβολισμού μας επιτρέπει να εκτιμήσουμε πόσες είναι οι ιδανικές θερμίδες για εσάς και το ιδανικό σας βάρος.

Εργομετρία

Η εργομετρία μας επιτρέπει να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα της φυσικής κατάστασης του εξεταζόμενου.

Υπηρεσίες B2B

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, σχεδιασμού προγραμμάτων wellness και κλινικής υποστήριξης.

Κλείστε ραντεβού

Βελτιώστε τη διατροφή & την υγεία σας

Η Δρ. Ρενάτα Μίχα με τους ειδικούς συνεργάτες της είναι σε θέση να σας προτείνουν την καλύτερη διατροφή για εσάς, θέτοντας σε προτεραιότητα τις προσωπικές σας ανάγκες και πάντα με βάση τα νέα επιστημονικά δεδομένα.

Κλείστε Ραντεβού
Κλείστε Ραντεβού