Με την χρήση της σελίδας συγκατατίθεστε στην χρήση των cookies και αποδέχεσθε την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας.
Αποδοχή Όροι Χρήσης

Αναζήτηση

Αναζητήστε διατροφικές ενότητες, άρθρα, συνταγές και διατροφικούς ορισμούς πληκτρολογώντας τον τίτλο ή μία λέξη.

Επιστημονική έργο και δημοσιεύσεις Δρ. Ρενάτα Μίχας

Δρ. Στέφανος Παπαδόπουλος

Ο Δρ. Στέφανος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευθεί στη Μαιευτική-Γυναικολογία σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Σύντομο Βιογραφικό

Δρ. Στέφανος Παπαδόπουλος
Μαιευτήρας - Γυναικολόγος, MD FMD PhDc

Εξειδίκευση στην Εμβρυομητρική Ιατρική και στον Προγεννητικό Έλεγχο

Ο Δρ. Στέφανος Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ειδικευθεί στη Μαιευτική-Γυναικολογία σε μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Παπαδόπουλος έχει εξειδικευθεί στην Εμβρυομητρική Ιατρική και στον Προγεννητικό Έλεγχο και είναι κάτοχος του Fetal Medicine Diploma που είναι η κορυφαία διάκριση στον τομέα της Ιατρικής Εμβρύου. Ο τίτλος του απονεμήθηκε μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση διετούς και πλέον εξειδίκευσης στο Harris Birthright Research Centre for Fetal Medicine, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο King’s College του Λονδίνου, υπό την επίβλεψη του παγκοσμίου φήμης καθηγητή Κύπρου Νικολαΐδη.

Επιπλέον, ο Dr. Παπαδόπουλος είναι Υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας εκτέλεσης υπερήχων στην ειδικότητα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας, από το Υπουργείο Υγείας.

Ο Δρ. Στέφανος Παπαδόπουλος είναι από τον Σεπτέμβριο του 2016 Πανεπιστημιακός Υπότροφος στην Γ’ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο «Αττικό» Νοσοκομείο, με γνωστικό αντικείμενο την Εμβρυομητρική Ιατρική. Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με το Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερήχων της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής «ΡΕΑ» και με το Τμήμα Εμβρυομητρικής Ιατρικής και Υπερήχων της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής «ΛΗΤΩ».

Ο Δρ. Παπαδόπουλος έχει συμμετάσχει ως ομιλητής και σύνεδρος σε πληθώρα επιστημονικών εκδηλώσεων αλλά και συνεδρίων στον τομέα της Μαιευτικής – Γυναικολογίας και της Εμβρυομητρικής Ιατρικής τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο Δρ. Παπαδόπουλος στα πλαίσια της συνεργασίας του με το Πρότυπο Διαιτολογικό και Ερευνητικό Κέντρο Food for Health παρέχει κλινική γυναικολογική και μαιευτική υποστήριξη και παρακολούθηση σε γυναίκες όλων των ηλικιών

Κλείστε Ραντεβού